Каталог

Інформація

Контакти

(067) 402-21-55
(093) 402-21-55
Графік роботи інтернет-магазину

Пн-Пт: 10:00 - 16:00
Сб-Нд: вихідні

Конструктор LEGO EDUCATION Learn To Learn (45120)

  • Конструктор LEGO EDUCATION Learn To Learn (45120)
Код товару: 20436BM

Нет в наличии

  • 4438 грн
Повідомити про наявність

Оплата

Готівкою при отриманні
Післяплата

Доставка

Самовивіз в Києві
Доставка по Украиїні: за тарифами перевізника

Обмін/повернення

Повернення протягом 14 днів згідно ЗУ "Про захист прав спроживачів"

Опис Конструктор LEGO EDUCATION Learn To Learn (45120)

До Базового набору «Вчися вчитися» входить 28 пакетів деталей, а також комплект завдань, що полегшують перехід до системи навчання LEGO Education в урочній діяльності у початковій школі. Використовуючи набір “Вчися вчитися”, педагоги дізнаються, як ефективно використовувати освітні рішення LEGO Education у рамках таких шкільних дисциплін, як рідна чи іноземна мови, літературне читання, навколишній світ, технологія та математика. Всі завдання передбачають практичну участь учнів у їх виконанні, стимулюючи у них здатність знаходити вирішення будь-якого завдання, використовуючи їхній реальний життєвий досвід. Отже, теоритична частина уроку міцно пов'язують із реальністю, що сприяє засвоєнню дітьми абстрактного навчального матеріалу.
Кожен із 28 пакетів деталей містить однаковий набір із 72 кубиків та елементів LEGO Education. За допомогою них учням належить завершити 15 завдань, що входять до Навчальних матеріалів "Навчись вчитися". Кожен із наборів деталей зберігається у власному пластиковому пакеті. Ви можете роздати пакетики учням або зберігати їх самостійно, діставаючи за необхідності.
Навчальні матеріали, які завантажуються безкоштовно з сайту LEGO Education, містять 3 стартові завдання, а також 15 основних завдань, які можуть бути використані на уроках з різних дисциплін початкової школи. Крім того, до Навчальних матеріалів входить велика кількість додаткових матеріалів для вчителя.

Відгуки (0)

Конструктор LEGO EDUCATION Learn To Learn (45120)

Конструктор LEGO EDUCATION Learn To Learn (45120)

Нет в наличии

  • 4438 грн
Повідомити про наявність

Швидке замовлення

Повідомити про наявність

Введіть, будь ласка, Ваш e-mail та/або номер телефону для отримання листа та/або SMS повідомлення

та/або

Заявка на дзвінок